المقادير:
1/2 كوب زبدة طرية
1/2 كوب سكر بني فاتح
السكر 1/2 كوب
1 بيضة كبيرة
1/2 ملعقة الفانيليا
1 3/4 كوب (210 غرام) دقيق كل الأغراض
1/2 ملعقة صغيرة من الملح
1/2 ملعقة صودا الخبز
شيكولاتة هيرشي
الطريقة:
هتخلطى السكر و الزبدة
و بعد كدة البيض و الفانيليا
و بعد كدة المكونات الجافة ( الدقيق و الملح و البيكربونات )
هتضربى على السرعة المتوسطة مع اضافة الهيرشى
هتسيحى باقى الشيكولاتة فى الميكرويف
ابدأى رصى الكوكيز فى صانية الكب كيك و بعد كدة الشيكولاتة ثم باقى العجينة ...انظرى الصور
هتدخل الفرن من ربع ل تلت ساعة
و اول ما تطلع بتحركى الاطراف بسكينة علشات لما تبرد تشيليها بسهولة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق