دى صورة الفراخ بتتبيلة الروز مارى قبل دخولها الفرن
المقادير تبلى الفرخة بالاتى بصلة مقطعة شرائح م ملح
م فلفل
م جنزبيل
3 م رووز ماااارى
و ليمونة و فصين توم .
..احشي ما بين الجلد و من جواها و اقفليها و سيبيها ساعة فى التلاجة على الاقل .
دخليها الفرن ساعة النار من تحت بس و نص ساعة النار من فوق و تحت لو فرنك كهربا ....لو فرن بوتجاز يبقى هتاخد ساعة و نص و لو متحمرش ولعى الشواية خمس دقايق و تقدم بالف هنا
https://www.facebook.com/shatrawlahloba
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق