فراخ بصوص الصويا و الصلصة..و ارز بسمتى
المقادير:
صدرين مخليين و مقطعين شرائح صغيرة
ملح و فلفل و جنزبيل و 4 م صوص صويا
حبهان و حبوب الخردل (ان و جدت) او م مستردة
2 ثمرة فلفل اخضر ,,, بصلة متوسطة مقطعين شرائح
م صلصة كبيرة و ربع كوب ماء او ربع كوب عصير طماطم
هتتبلى الفراخ جيدا و تترك ساعة ل اكتر فى التلاجة
فى 2 م زيت زيتون هتنزلى بالفراخ الاول تاخد لون
ثم البصل و الفلفل و توطى عليهم و اول ما البصلة و الفلفل يدبلوا هتزودى م الصلصة و ربع كوب ماء و تقلبى كويس و تغطى عليهم و تسيبيهم يستوى على نار هادية
الارز
كوب ارز بسمتى و كوب شوربة
زبيب
ملح و قرفة و جنزبيل و بهارات و قرنفل
انا كان عندى نص كوب بهريز من الفراخ بدبس الرمان فى الفرن استخدمتهم مع نص كوب ماء و قرفة و بهارات و قرنفل
الطريقة
فى حلة ضيفى الشوربة و البهارات و الزبيب
و اول ما يغلوا ضيفى الارز و كملى زى ما متعودة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق