كب كيك برقائق الشيكولاتة
المقادير :
2 بيضة رشة فانيليا
كوب الا ربع سكر
2 م ك سمن
نص كوب لبن
كوب دقيق + 2 م ص بيكنج بودر
ربع كوب كااكاو
نص كوب من رقائق الشيكولاتة
الطريقة:
هتشغلى الفرن و تدهنى صانية الكب كيك
فى الخلاط او بمضرب البيض
هتضربى البيض مع الفانيليا حتى يتضاعف حجم البيض
ثم ضيفى السكر و اضربيهم حتى يبيض الخليط و يتضاعف
ثم السمن
ثم اللبن و المواد الجافة بالتناوب (الدقيق +البيكنج بودر + الكاكاو بتنخليهم مع بعض)
ضعى نص كمية الرقائق و قلبيهم ب ملعقة
ضعيهم فى صانية الكب كيك و ضعى باقى الرقائق فوق الوش
دخليهم الفرن على حرارة 180 لمدة ساعة الا ربع او نص ساعة حسب فرنك
اتركيهم ليبردوا ثم اخرجيهم من القوالب و يقدموا بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق