لعمل 2 صانية (الصانية تكفى فرد)
كوب دقيق و نص كوب اخر للم العجينة
م خميرة + م سكر + ربع كوب ماء ....لتخمير العجينة
ربع كوب او اكتر شوية ماء للعجن
م زبادى كبيرة
2 م زيت زيتون و رشة زعتر
هتخلطى المقادير جيدا فى بولة
هتكون ملزقة جامد علشان محتاجة دقيق
ف استخدمى ملعقة خشب فى العجن او العجانة
و تتركيها تخمر فى مكان دافى
و بعد نص ساعة ل ساعة
ضيفى عليها نص كوب دقيق و لمى العجينة بيها ( الافضل تشتغلى على الرخامة على طول)و تفرديها هتتفرد معاكى على طول
فى الصوانى مدهونة بزيت
تدهنى فوقيها كاتشب
ثم الزيتون و الفلفل و الطماطم و السوسيس و تتركيها تلت ساعة تخمر مرة اخرى و تدخليها فرن حامى من تحت حتى تستوى و بالف هنا
كوب دقيق و نص كوب اخر للم العجينة
م خميرة + م سكر + ربع كوب ماء ....لتخمير العجينة
ربع كوب او اكتر شوية ماء للعجن
م زبادى كبيرة
2 م زيت زيتون و رشة زعتر
هتخلطى المقادير جيدا فى بولة
هتكون ملزقة جامد علشان محتاجة دقيق
ف استخدمى ملعقة خشب فى العجن او العجانة
و تتركيها تخمر فى مكان دافى
و بعد نص ساعة ل ساعة
ضيفى عليها نص كوب دقيق و لمى العجينة بيها ( الافضل تشتغلى على الرخامة على طول)و تفرديها هتتفرد معاكى على طول
فى الصوانى مدهونة بزيت
تدهنى فوقيها كاتشب
ثم الزيتون و الفلفل و الطماطم و السوسيس و تتركيها تلت ساعة تخمر مرة اخرى و تدخليها فرن حامى من تحت حتى تستوى و بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق