المقادير:
2 بيضة كبار و فانيليا
ربع كوب سمن
نص كوب لبن
كوب الا ربع سكر
كوب و ربع دقيق + 2 م بيكنج بودر (منخوليين)
نوتيللااااااااااا :)
الطريقة
هتضربى البيض كويس جدااااا مع افانيليا لغاية ما حجم البيض يتضاعف
ضيفى السكر و السمن حتى يصبح الخليط لونه ابيض
ضيفى اللبن بالتبادل مع الدقيق و ال ب ب
ادهنى صانية بالسمن
هتقسمى الخليط ل تلت و تلتين
التلتين هتحطيهم فى قوالب الكب كيك
ثم ب م نضيف م نوتيلا على الخليط
ثم باقى الخليط( غالبا ملعقتين ل كل قالب كب
( لافضل نتائج اشتغلى بسرعة و تكونى محضرة كل
حاجة علشان النوتيلا متنزلش القاع )
بقمع التشكيل ابدأى زوقى الكب كيك من فوق بالنوتيلا (دة اختيارى لو مش عايزة التزويق اللى فوق الوش)
طبعا الفرن هيكون سخن و على درجة حرارة 180 و سويه زى ما متعودة غالبا نص ساعة
2 بيضة كبار و فانيليا
ربع كوب سمن
نص كوب لبن
كوب الا ربع سكر
كوب و ربع دقيق + 2 م بيكنج بودر (منخوليين)
نوتيللااااااااااا :)
الطريقة
هتضربى البيض كويس جدااااا مع افانيليا لغاية ما حجم البيض يتضاعف
ضيفى السكر و السمن حتى يصبح الخليط لونه ابيض
ضيفى اللبن بالتبادل مع الدقيق و ال ب ب
ادهنى صانية بالسمن
هتقسمى الخليط ل تلت و تلتين
التلتين هتحطيهم فى قوالب الكب كيك
ثم ب م نضيف م نوتيلا على الخليط
ثم باقى الخليط( غالبا ملعقتين ل كل قالب كب
( لافضل نتائج اشتغلى بسرعة و تكونى محضرة كل
حاجة علشان النوتيلا متنزلش القاع )
بقمع التشكيل ابدأى زوقى الكب كيك من فوق بالنوتيلا (دة اختيارى لو مش عايزة التزويق اللى فوق الوش)
طبعا الفرن هيكون سخن و على درجة حرارة 180 و سويه زى ما متعودة غالبا نص ساعة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق