الثلاثاء، 12 فبراير 2013

مكرونة بالتونة

المقادير:

كيس مكرونة اسباجتى
علبتين تونة 
فلفل اخضر
زيتون بدون نواة
ملح و شطة
2 م زيت زيتون


الطريقة:

هتشوحى الزيتون و الفلفل بعد ما تقطعييه طبعا فى الزييت و اول ما رحتهم تلعلع ههههههههه هتحطى م الصلصة و الماية
و تسيبى الصلصة تتسبك شوية
و بعد كدة هتضيفى التونة و تكونى طبعا مصفياها من زيتها و 
5 دقايق و تطفى عليها

و تسلقى المكرونة قبل وقت التقديم مباشرا
و تقدم و بالف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق