المقادير:
كمية من السبيط (يقطع قطع صغيرة)
كمية من الجمبرى منزوع القشر
كمية من الجمبرى منزوع القشر
سمك فيلييه
(ممكن تزودى كابوريا او جندوفلى)
بصلة متوسطة فصين توم و 2 م زيت زيتون
بصلة متوسطة فصين توم و 2 م زيت زيتون
ربع كوب كريمة الطبخ
ملح و شطة و جنزبيل
2 كوب ماء (لكمية تكفى فردين)
الطريقة:
هتشوحى البصلة المفرومة فى الزيت و اول ما لونها يبدأ يغمق هتحطى التوم و شوية و تحطى السبيط و تزودى الماية
و تسيبيها تغلى
ثم وطى النار و خللى السبيط يستوى مدة 6 ل 7 دقايق
هتزودى بعد كدة الجمبرى
و بعد 3 ل 4 دقايق هتزودى السمك
و طبعا تحطى بهاراتك
ممكن تقدميها من غير كريمة و طعمها جنااان
و لو بالكريمة هتزودى ربع كوب كريمة و اول ما نبدأ تغلى تطفى النار و تقدم و بالف هنا
حضرتك ماذكرتيش امتى احط الكريمه؟؟
ردحذفحضرتك ماذكرتيش امتى احط الكريمه؟؟
ردحذف