المقادير:
1 كيس كاستر فانيليا
1/2 كيلو جلاش
زبدة سايحة
مقادير الشربات او القطر: 2 كوب سكر – 1 كوب ماء – ½ ليمونة
الطريقة:
اعملي الشربات وسيبيه علي جنب يبرد وبيكون تقيل
.. ولعي الفرن عشان يسخن وبعدين
هتعملي الكاستر بالطريقة العادية المكتوبة علي العلبة وتحطيه علي جنب
.. وبعدين تجيبي صينية وتدهنيها زبدة وتحطي طبقتين جلاش وبعدين تدهني زبدة وبعدين طبقتين جلاش وهكذا لغاية متخلصي نصف الكمية وبعدين تحطي الكاستر وتكملي باقي الجلاش ورقتين جلاش
وبعدين تدهني زبدة لغاية متخلصي الكمية كلها وبعدين قطعيها مربعات ودخليها الفرن لغاية ميحمر .
.طلعيها واسقيها بالشربات البارد التقيل ودخليها الفرن تاني وهو مطفي عشان الجلاش يشرب الشربات ويطري ..
وبألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق