الأحد، 24 فبراير 2013

بلح الشام



المقادير:

1 كوب ماء
1 كوب دقيق
1/4 كوب زيت
1/2 ملعقة سكر
1/2 ملعقة ملح
3 بيضات
فانيليا
مقادير الشربات:
2 كوب سكر و 1 كوب ماء ونصف ليمونة


الطريقة:
نضع الماء مع الزيت والسكر والملح في اناء علي النار اول مايغلي نحط الدقيق كله مرة واحدة ونقلب كويس لغاية العجينة ماتلم معاكي تسبيها تبرد او تضربيها بمضرب البيض لحد ماتبرد وبعدين تنزلي البيض علي المقدار السابق بيضة بيضة مع الخفق المستمر وبعدين الفانيليا..اضربي كويس لمدة 3 دقايق وبعدين تشكليها وتحطيها في زيت دافئ مش سخن ولما تحمر طلعيها وصفيها وحطيها في العسل ولازم يكون بارد .. وبألف هنا وشفا





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق