المقادير:
- كيلو فراخ مخلية من الجلد و العظم مقطعة قطع صغيييرة
- 2 بصلة متوسطة
- ملح و فلفل و بهار و روز مارى و سماق (حسب الزووق)
- مقدار من البشامل
- كيس مكرونة اسباجتى
- بيضة لدهن الوجه
الطريقة:
- هتشوحى البصلة مع الفراخ مع اضافة الملح و الفلفل و باقى البهارات
- هتسبيها تستوى على نار هادية
- هتسلقى المكرونة ....المكرونة و انتى بتسلقيها قطعيها على تلاتة
- هتخدى نص مقدار البشامل و تضفييه للمكرونة
- تدهنى الصانية و تفردى نص مقدار المكرونة
- و بعد كدة الفراخ ثم باقى المكرونة
- و فوق الوش النص التانى من البشامل
- ثم اضربى بيضة كويس و ادهنى بيها الوش
- و دخليها الفرن نص ساعة او اول ما وشها يبدأ يحمر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق