المقادير:
صدور فراخ مخلية
صدور فراخ مخلية
ملح فلفل توم بدرة و بصل بدرة و ربع كوب صوص صويا
بقسماط و دقيق و كوب ماء
زيت للتحمير
عيش كايزر و خس و طماطم و فلفل اخضر و كاتسب و مايونيز لعمل الساندوتش
الطريقة:
هتبلى الفراخ فى التتبيلة ساعتين او اكتر
هتبلى الفراخ فى التتبيلة ساعتين او اكتر
هتجيبى شوية دقيق و عليهم شوية بقسماط و تحطى عليهم ملح و فلفل و بصل و توم بدرة و ممكن تزودة بابريكا اختيارى
هتحطى الفراخ على المكونات السابقة
هتحطى الفراخ على المكونات السابقة
هتكونى محضرة كوب ماء فى وعاء و عليهم م دقيق و م بقسماط
الفراخ هتروح من خلطة الدقيق على خلطة الماية ثم على البقسماط و تخلصى الكمية و تحطيهم فى التلاجة ساعة قبل التحمير
هتقليهم و تصفيهم و تجهزى الساندوتشات
العيس الكايزر او الفينو افتحيهم نصين و حمريهم فى طاسة مع م سمن صغيرة بيدو طعم للعيش تحفةةةةةةةةةةة
و بالف هنا و شفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق