المقادير:
- كمية من الطحينة ما يعدل ربع السلطانية اللى هتعملي فيها
- رشة ملح صغيرة
- م كمون
- م شطة
- م بهار اختيارى
- نص ليمونة
- 4 م خل
- نص علبة زبادى
- كمية من الماء ربع كوب او اكتر حسب انتى بتحبيها سايلة وللا ماسكة نفسها
الطريقة:
- اولا هتقلبى علبة الطحينة كويس و تصبى فى السلطانية الكمية المطلوبة
- هتضيفى البهارات و الخل و تقلبيهم جيدا
- ابداى ضيفى الماء شوية شوية مع التقليب حتى تتكون عندك الطحينة
- هتضيفى الزبادى مع التقلييب
- ثم تعصرى نص الليمونة و تقلب و تقدم
- بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق