المقادير:
كوب ارز
كوب شربة
ربع كوب زبيب
م ص ملح , ربع م ص فلفل ,ربع م ص حبهان ,نص م ص جنزبيل , م ص قرفة ,نص م ص روز مارى
ربع كوب ماء
م صلصة
م سمن
مكسرات للتزيين
الطريقة:
تحطى م السمن و تحمرى البصل و اول ما لونه يبقى بنى فاتح حطى البهارات كللها
و قلبى كويس لحد ما البهارات و البصل يندمجوا مع بعض و يتحمرروا كويس و ريحة البهارات تلعلع ههههههههه
و شوية و حطى الزبيب يتحمر و بعد كدة حطى م الصلصة و ربع كوب الماء
و تزدى عليهم الشربة واول ما تغلى حطى الارز و سويه زى اى طربقة ارز
وقت التقديم يزين بالمكسرات و يقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق