المقادير :
- بطاطس مسلوقة
- م زبدة ( انا استخدمت م سمن بلدى ;) )
- رشة ملح و رشة فلفل
البشامل ...
- كوب لبن
- م ص دقيق و رشة ملح و فلفل
- م قشطة.......ممكن تعمليها بكريمة الطبخ و رشة ملح و فلفل فقط
الطريقة:
- اسلقى البطاطس جيدا علشان تكون طرية
- اهرسيها بشوكة او بالهراسة
- ضيفى عليها م السمن و رشة ملح و فلفل
- اعمليها على شكل طبق
- و وقت التقديم اضيفى البشامل الساخن داخلها
طريقة عمل صوص البشامل:
ضعى اللبن على النار م م الدقيق و الملح و الفلفل مع التقلييب المستمر حتى تتقل معاكى و بعد ما تطفى حطى م قشطة و قلبى حتى تختفى
- و تقدم و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق