المقادير:
- لحمة شرائح حجم كبير على حسب افراد الاسرة
- ملح فلفل صوص صويا
- م زيت زيتون و م زبدة
- كوب لبن و م دقيق صغيرة و م قشطة و كمية من المشروم رشة ملح و فلفل
- يقدم مع الارز الابيض و الخضار المشوى
الطريقة:
- تبلى اللحمة بملح و فلفل و صوص الصويا
- و غطيها و حطيها فى التلاجة من ساعتين ل تلات ساعات
- اشوى الخضار فى طاسة وطبعا دة قبل تقديم الاكل ب نص ساعة
- و حطى زبت الزيتون و م الزبدة و اول ما تسخن حطى اللحمة مباشرا عشر دقائق من كل جهة
- حطي اللحمة بعد كدة فى صانية فى الفرن و تغطيها بالفويل و تسيبيها تكمل سوى
- فى نفس الطاسة هتحطى المشروم فى الصوص اللى اتبقى من اللحمة و تشوحييه
- و كوب اللبن اللى مدوبين فيه م الدقيق
- و اول ما يتقل معاكى حطى القشطة و طفى النار و قلبى لغاية ما يتجانس الصوص
- ...ممكن تستغنى عن كل دة باضافة تلت كوب كريمة طبخ
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق