المقادير:
- كيلو لحمة مفرومة
- 2 م زيت زيتون
- 2 م صلصة و ربع كوب ماء
- ملح و فلفل و بصلة متوسطة مقطعة ناعم جدا (للحمة المفرومة)
- ملح و فلفل و م كارى و م دقيق (للصوص)
الطريقة:
- هتخلطى اللحمة مع البصلة و الملح و الفلفل و تتركيهم ساعة فى التلاجة
- فى طاسة هتحطى ملعقتين الزيت و تعملى اللحمة كور بحجم مناسب و تشوحيهم فى الزيت حتى يتحمروا من الخارج
- هتضيفى الصلصة و الماء و الملح و الفلفل و م الكارى و تقلب الصلصة و تغطى عليها و تترك على النار هادئة حتى تنضج اللحمة
- قبل التقديم بتضيفى م دقيق مع التقليب حتى يثقل الصوص و تقدم مع المكرونة او الارز الابيض و السلطة و بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق