المقادير:
- 2 كيلو كوسة صغيرة الحجم مقطعة حلقات
- بصلة متوسطة الحجم
- كمية من اللحم المفروم يعادل نص كيلو او اقل حسب الرغبة
- 3 م نعناع جاف مفروم
- 2 م صلصة و نص كوب ماء او شربة لحم
- ملح و فلفل
الطريقة:
- هتغسلى الكوسة و تقطعيها و ترصيها فى صانية للفرن
- هتضبفى فوقها الصلصة و الشربة و الملح و الفلفل
- تقطعى البصل حلقات و تقلبي كل المكونات مع بعض
- طبعا بتكونى مشغلة الفرن
- هترصى اللحمة المفرومة فوق الوش ورشى فوقها النعناع
- تدخل الفرن حتى تنضج الكوسة و تقدم مع الارز الابيض و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق