الخميس، 31 يناير 2013

مكرونة بالمشروم

المقادير:

كيس مكرونة 
جزرة كبيرة
فلفل اخضر و ممكن الوان
كمية من المشروم
2 م زيت زيتون  و بصلة متوسطة و ملح و فلفل

الطريقة:

هتشوحى البصلة ...البصلة تقطعيها شرائح 
و اول ما تدبل تزودى المشروم و اول ما يحمروا شوية
ضيفى الجزر و الفلفل الخضر
و حطى ملحك و فلفلك
وطى النار و غطى عليها و سيبيها تستوى عشر دقايق

اسلقى المكرونة كالمعتاد
و صفيها و حطيها على الخضار و المشروم و تقدم 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق