المقادير:
كيس مكرونة
جزرة كبيرة
فلفل اخضر و ممكن الوان
كمية من المشروم
2 م زيت زيتون و بصلة متوسطة و ملح و فلفل
الطريقة:
هتشوحى البصلة ...البصلة تقطعيها شرائح
هتشوحى البصلة ...البصلة تقطعيها شرائح
و اول ما تدبل تزودى المشروم و اول ما يحمروا شوية
ضيفى الجزر و الفلفل الخضر
و حطى ملحك و فلفلك
وطى النار و غطى عليها و سيبيها تستوى عشر دقايق
اسلقى المكرونة كالمعتاد
و صفيها و حطيها على الخضار و المشروم و تقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق