المقادير:
2.5 كوب دقيق منخول
4 م ك زيت زيتون
رشة ملح
2.5 م زعتر
رشة توم و بصل بدرة
م و نص خميرة فورية او قطعة خميرة بحجم عين الجمل
رشة سكر
نص كوب ماء +ربع كوب لبن
للصلصة:
2 م صلصة كبيرة
2 م صلصة كبيرة
ربع كوب ماء
رشة ملح و رشة فلفل و م زعتر و م زيت زيتون
للحشو:
علبة تونة و زيتون و طماطم و فلفل و جبنة موتزاريلا
الطريقة :
هتحطى المكونات الجافة كلها مع بعض
علبة تونة و زيتون و طماطم و فلفل و جبنة موتزاريلا
الطريقة :
هتحطى المكونات الجافة كلها مع بعض
ثم الزيت و اللبن و الماء الدافى
و تعجنى ب م خشب الاول و بعد كدة بايديك و( متزوديش دقيق بعد كدة) انتى بس اقعدى اعجنى هتلاقيها فصلت من ايديك
و تتركيها تخمر فى مكان دافى ساعتين
....انا ولعت الفرن شوية و طفيته و غطتتها بفوطة و سيبتها ساعتين تخمر.....
و بعد كدة هتحطيها فى التلاجة ترتاح ساعة كمان
هتفرديها بشوية دقيق و تدهنى الصانية زيت
...............زاللحظة اللى حتطيها فى الصانية متحوليش تضغطى عليها علشان كدة انتى هتمنعى تخمرها..............
...............زاللحظة اللى حتطيها فى الصانية متحوليش تضغطى عليها علشان كدة انتى هتمنعى تخمرها..............
هتدهنى الصلصة ثم بعض الموتزاريلا ثم التونة و الزيتون و الفلفل و الطماطم ثم الموتزاريلا مرة اخرى و تسيبيها ترتاح من نص ساعة ل ساعة
تدخل فرن ساخن و درجة حرارة عالية 200 مثلا و توضع فى الرف اللى تحت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق