المقادير:
ـــــــــ
ـــــــــ
- 5 حبات كوسة
- 3 حبات جزر
- 2 بطاطس حجم متوسط
- 2 بصلة حجم متوسط , حزمة كرفس
- كمية من الفاصوليا و البسلة
- ملح و فلفل و حبهان
- كمية من الماء تغطى كمية الخضار
- نص كيلو فراخ مخلية و مقطعة
الطريقة:
ــــــــ
تقشر الخضروات و تقطع الحجم المناسب و يوضع عليها الماء مع الفراخ و الملح و الفلفل و الحبهان و تترك لتتنضج
ــــــــ
تقشر الخضروات و تقطع الحجم المناسب و يوضع عليها الماء مع الفراخ و الملح و الفلفل و الحبهان و تترك لتتنضج
.............ممكن لو عندك فراخ مستوية من قبل كدة تضيفيها بدل قطع الفراخ بس هتضيفيها فى الاخر قبل ما تطفى النار ب5 دقائق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق