المقادير:
نص كيلو جمبرى مقشر كبيرة
4 فصوص توم كباار مفرومين
ليمونة و 2 م خل
م ملح و م كمون و نص م شطة
للشيش طاووك طماطم و فلفل اخضر و بصل مقطعين مكعبات
الطريقة:
هتبلى الجمبرى بالتتبيلة السابقة و تضعى معهم البصل و الفلفل و الطماطم
و تسيبيهم تلات ساعات على الاقل فى التلاجة
وقت الشوى يوضع الفلفل و الطماطم و البصل و الجمبرى فى اسياخ الشوى و يشوى على الجريل او فى الفرن
و يقدم و بالف هنا
نص كيلو جمبرى مقشر كبيرة
4 فصوص توم كباار مفرومين
ليمونة و 2 م خل
م ملح و م كمون و نص م شطة
للشيش طاووك طماطم و فلفل اخضر و بصل مقطعين مكعبات
الطريقة:
هتبلى الجمبرى بالتتبيلة السابقة و تضعى معهم البصل و الفلفل و الطماطم
و تسيبيهم تلات ساعات على الاقل فى التلاجة
وقت الشوى يوضع الفلفل و الطماطم و البصل و الجمبرى فى اسياخ الشوى و يشوى على الجريل او فى الفرن
و يقدم و بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق