الاثنين، 14 أبريل 2014

طريقة عمل الجمبرى المشوى



المقادير:
نص كيلو جمبرى مقشر كبيرة
4 فصوص توم كباار مفرومين
ليمونة و 2 م خل
م ملح و م كمون و نص م شطة
للشيش طاووك طماطم و فلفل اخضر و بصل مقطعين مكعبات

الطريقة:
هتبلى الجمبرى بالتتبيلة السابقة و تضعى معهم البصل و الفلفل و الطماطم
و تسيبيهم تلات ساعات على الاقل فى التلاجة

وقت الشوى يوضع الفلفل و الطماطم و البصل و الجمبرى فى اسياخ الشوى و يشوى على الجريل او فى الفرن

و يقدم و بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق