نص كيلو صدور فراخ كخلية و مقطعة شرائح
بهارات:
نص م ص ملح رشة قلقل , نص م ص بصل بودر ..رشة توم بودر...
2 م ليمون و 2 م خل.....
للقلى:
دقيق ...2 بيضة و ملح و فلفل .....ززبقسماط مضاف عليه كورن فلكس متكسر بالايد
بس يا حبى هتسيبى الفراخ فى التتبيلة لمدة ساعتين اقل حاجة ...و بعد كدة تخديها على الدقيق ثم البيض ثم البقسماط ...و بعد ما تجهزى الفراخ كلها سيبيها 5 دقايق ترتاح فى التلاجة ..لو الجو ساقعة ممكن تسيبيها برة التلاجة بس غطى عليها لمدة 5 دقايق فقط و بعد كدة اقليها....و بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق