اهم اللى يميز اللوبيا ..الثوم و بهريز اللحمة (صوص اللحمة المشوحة)...
و كمان لازم تخدى بالك ان اللبويا بتستوى على مرحلتين
اول مرحلة
انك تحطيها مع الماية تغلى غلوة عشر دقايق و ترمى الماية (بتكون سودة)
و تضيفى ماية سخنة و تسيبيها تستوى ربع ساعة او تلت ساعة
المرحلة التانية تحضير الصلصة:
بتشوحى البصلة و اول ما تغير لونها بتضيفى التوم
بتشوحى البصلة و اول ما تغير لونها بتضيفى التوم
ثم الصلصة و شوية ماية صغيرين ربع كوب و تسيبيها تتسبك و بعد كدة تزودى البهريز و باقى الماية و ملحك و فلفلك :)
بس يا سيتى و تضيفى اللوبيا بعد ما تكونى صفتيها تانى من الماية و خمس ل عشر دقايق و تكون استوت و بالف هنا عليكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق