مفييش اسهل من كدة ....
غالبا انتى بتخزنى الجزر علشان تعملييه يا اما خضار شربة او تطبخييه مع بسلة او ارز او طاجن خضار ....
ف بتقطعييه على حسب استخدامك ليييه
غالبا انتى بتخزنى الجزر علشان تعملييه يا اما خضار شربة او تطبخييه مع بسلة او ارز او طاجن خضار ....
ف بتقطعييه على حسب استخدامك ليييه
..يبقى الطريقة كالاتى:
تغسلى الجزر
تقشرى الجزر
تغسلى الجزر
تقشرى الجزر
تقطعى الجزر
ههههههههه شفتى بقى اسها من كدة...؟!
بس و تشيلي الجزر فى اكياس فى الفريزر ...و تستخدميه وقت الحاجة ...
بس و تشيلي الجزر فى اكياس فى الفريزر ...و تستخدميه وقت الحاجة ...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق