المقادير:
بصلة متوسطة مبشورة
- ملح - فلفل - معلقة خل - معلقة بابريكا
- نصف ليمونة - معلقة صلصة كبيرة
الطريقة:
- انضف وراك الفراخ كويس واغسلها بالملح والخل والليمون عشان تضيع ريحة الظفارة
- وبعدين اتبلها بالبصل واحط في طبق الملح والفلفل والخل والليمون والبابريكا والصلصة واخلطهم مع بعض
- واحطهم علي وراك الفراخ واجيب صينية واغلفها بالالومنيوم فويل واحط فيها الوراك
- وبعدين اغطي الصينية بالفويل
- واكون مولعة الفرن من قبل وادخلها علي حرارة 220 وبتاخد حوالي ساعة وتلت وبعدين اشيل الفويل واولع الشواية عشان وشها يحمر ..
- والف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق