الأحد، 24 فبراير 2013

ارز باللبن



المقادير:

1 كيلو لبن
1 كوب ارز مصري
1 كوب سكر او حسب رغبتك
2 معلقة كبيرة ومليانة نشا
1/2 كوب كريمة لباني
كيس فانيليا
فصين مستكة اختياري

الطريقة:

سوي الارز بطريقتك العادية بس زوديله الماية عن الطبيعي عشان مينشفش في الحلة وبعدين حطي اللبن بس شيلي منه كوباية عشان النشا وسيبي الارز يستوي في اللبن شويه وبعدين ضيفي السكر والفانيليا وقلبي وبعدين حطي معلقتين النشا في كوباية اللبن الباردة وقلبي كويس وبعدين حطيه في الحلة وقلبي حتلاقيه تقل معاكي وبعدين حطي المستكة وقبل متطفي بثواني حطي الكريمة وقلبي واطفي النار وحطيه في بولات وسيبيه يهدا شوية وبعدين دخليه الثلاجة وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق