الأحد، 24 فبراير 2013

العاشوراء


العاشورة
  • نضفي البليلة واغسليها كويس وانقعيها من بليل في الماء وتاني يوم اعمليها
  • اغلي ماء وحطي فيها البليلة وتهدي النار خالص لحد متستوي وتتهري
  • وبعدين تحطي اللبن في اناء لغاية ميغلي وتنزلي فيه البليلة وتقلبي واهم حاجة ان كمية اللبن تبقي متناسبة مع كمية البليلة اللي انتي حطاها لا اللبن يكون اكتر من البليلة ولا البليلة تكون اكتر من اللبن
  •  وبعدين تحطي السكر حسب مانتي عايزة ورشة فانيليا وتقلبي
  • وبعدين تدوبي 2 ملعقة نشا كبار في كوب لبن وقلبيه كويس لحد ميدوب وتنزليه علي البليلة وتقلبي
  • وقبل متطفي بثواني حطي 1/2 كوب كريمة لباني وتقلبي بتخلي الطعم جميل 
  • وتطفي علي طول وتحطي العاشورة في بولات وتسبيها تهدي شوية وبعدين تدخليها الثلاجة ولوعايزة حطي زبيب ومكسرات
  • .. والف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق