الخميس، 28 فبراير 2013

مكرونة بالزيتون و البقدونس





المقادير:

لكيس مكرونة 
جزرة كبيرة 
فلفل الوان او اخضر اللى متوفر (2 ) 
ربع كوب زيتون اسود و اخر اخضر ...او اللى متوفر منزوع النواة و متقطع
بصلة فوق المتوسطة مقطعة شرائح
حزكة بقدونس
ملح و فلفل
3 م زيت زيتون

الطريقة:

نشوح البصل فى زيت الزيتون
و اول ما يدبل هنحط الجزر و الفلفل مقطعين شرائح او حسب الرغبة
و نوطى النار و نغطى و نسبهم يستوى
بعد ست سبع دقايق نحط الزيتون و الملح و الفلفل
و نضيف المكرونة و بعد ما تقفل النار هنضيف البقدونس المفروم
و تقلب جيدا المكونات و تقدم مع البانيه او البفتيك و بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق