المقادير:
لحمة موزة ضاني من الكتف او الفخدة بس الكتف احلي واطري
2 بصلة كبيرة مبشورة
4 فصوص ثوم
1 معلقة كبيرة زبدة
2 معلقة خل
ملح وفلفل
1/4 كوب ماء
الطريقة:
نقلب البصل والثوم والزبدة والخل والملح والفلفل مع بعض ونتبل بيهم اللحمة من بليل ..
وبعدين نجيب صينية ونغلفها بالومنيوم فويل
وبعدين نحط فيها اللحمة وربع كوب ماء
وبعدين نغطيها بفويل وندخلها الفرن علي 200
وقبل ماتطفي الفرن بدقائق بسيطة شيلي الفويل
وسبيها شوية هتلاقيها احمرت من غير شواية .
. وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق