المقادير:
كيلو فراخ بانية مقطع شرائح
كيلو فراخ بانية مقطع شرائح
بصلة مقطعة صغير جدا و ملح و فلفل و بهارات و 4 ملاعق خل كبار
الطريقة:
هتبلى الفراخ و سيبيهم ساعة الى اتنين
هتبلى الفراخ و سيبيهم ساعة الى اتنين
و ابدأى بقى اشويها و يا سلام بقى لو على الفحم
و لو مش عندك شواية
هاتى طاسة و خصصيها للشوى و خلي النار هادية فى الاول و بعد كدة عللى و يا ريت اول ما تخلصى افتحى الماية الساقعة على الطاسة على طول :))
تعالى اقولك سرررررر :))
لو مش عندك شواية و عندك فحم
حطى الفراخ اللى اتشوت فى وعاء عميق و غطى عليه و هاتى فحمة و حطيها على عين البوتجاز لحد ما تحمرر
و بعد فترة افتحى على الفراخ و هاتيهم على جنب هتلاقى شوية ماية صغيرين نزلو من الفراخ حطى الفحمة علي الماية و غطى بسرعة و شوفى بقى الريحة اللى تجنن وقت التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق