المقادير:
نص كوب مكرونة لسان عصفور
اجنحة فراخ
2 م نعناع
ملح فلفل حبهان روز مارى
م صلصة صغيرة ...كمية من الماء ما يعادل 4 كوب ماء
بصلة صغيرة و 2 م زيت
الطريقة:
هتشوحى البصلة المفرومة فى نقطتين الزيت و تحطى الفراخ عليهم و تقلبيها على الجهتين
هتزودى م الصلصة و البهارات (الملح و الفلفل و الحبهان و الروز مارى)
و هتزودى الماء الساخن و تتركيها خمس ل عشر دقايق على النار و تطفى النار
و هتزودى الماء الساخن و تتركيها خمس ل عشر دقايق على النار و تطفى النار
هتزودى نص كوب المكرونة قبل التقديم ب نص ساعة و تترك لتستوى فى الشربة
قبل ما تقفلى ب دقايق هتزودى النعناع و تقليبة خفيفة و تطفى النار و تقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق