المقادير:
- علبة بسكوت اولكر كبيرة
- نص كوب ماء مذاب فيه م نسكافية
- 2 ظرف دريم ويب
- م نسكافيه
- كوب من صوص الكرامل المنزلى
الطريقة:
- هتضربى ظرفين الدريم ويب مع نص كوب لبن بارد مدوبة فيها م النسكافيه و تتركيهم فى التلاجة
- فى وعاء هتضيفى الماء و م النسكافية و تقلبيهم حتى يذوب النسكافية
- هترصى طبقتين من البسكوت و فى كل مرة هتوزعى النسكافية على البسكوت
- و بعد كدة الكريم شانتيه و بعد كدة طبقتين البسكوت و فوقيهم كوب صوص الكرامل
- تترك فى الفريزر لمدة لا تقل عن اربع ساعات و تقدم و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق