المقادير:
علبة لازانيا
للخضار:بصلة متوسطة فلفل الوان فصين توم جزراية و بسلة و
مشروم حسب الرغبة رشة صغيرة ملح و فلفل
مشروم حسب الرغبة رشة صغيرة ملح و فلفل
للحمة المفرومة:
نص كيلو لحمة و بصلتين و 2 م صلصة ملح و فلفل بهاراتك بقى و
عيشى ههههههه
عيشى ههههههه
للبشامل:
م دقيق كبيرة م سمن كوب و نص لبن و كوب شربة و م قشطة
راعى ان كل حاجة فيها ملح ...البشامل و الخضار و اللحمة
فظبطى ملحك حسب الرغبة.
فظبطى ملحك حسب الرغبة.
الطريقة:
هتشوحى البصلة فى م زيت زيتون و معاهم المشروم و التوم
و الخضار
و توطى النار و تغطى عليهم و تسيبيها تستوى
هتغلى الماية اللى طبعا فيها شوية ملح و م زيت
عندك تلات طرق فى طريقة استخدام اللازانيا
1 تطلعيها من الماية و تنزليها فى ماية ب تلج
2 تطلعيها و ترصيها على فوطة نظيفة
3 استخدميها على طول و هى لسة فى الماية بتعتها
هتحمرى م الدقيق فى م السمن
و هتضيفى اللبن و الشربة مع التقليب لغاية ما يتقل
طفى النار و حطى م القشطة و قلبى
هتعملى عصاج زى ما متعودة
هتشوحى البصلة المقطة و شوية و تحطى اللحمة و ظبطى الملح
و الفلفل و بعد ما العصاج يجهز
هتحطى 2 م صلصلة و م زعتر
ويلا نبدأ بسم الله هتححطى طبقة بشامل
ثم
لازانيا...ثم
بشامل....ثم
الخضار...ثم
العساج.....ثم
شوية بشامل و كتيييير من جبنة الموتزاريلااااااااا
و بعد كدة اللازانيا و هكذا لغاية ما تخلصى
و فوق الوش تحطى كمية البشامل كلها و فوقيها موتزاريلا
و دخليها الفرن لغاية ما وشها يحمررررر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق