الأربعاء، 23 أبريل 2014

خبز بالتوم



النهاردة وصفتنا اكيد الكل بيحبها و اول حاجة بتمدى ايديك عليها و خصوصا من بيتزا هت
انا عن نفسى بعشقها جدا
الخبز بالتوم بطريقة مميزة جدا و نفس طعم الجاهز تماما
المقادير:
 خبز باجيت ( و ممكن تستخدمى العادى )
3 فصوص توم طااازة و مفروم جيدا
2 م زبدة
بقدونس ناشف او بقدونس طازة مغسول ومتصفى جيدا و مقطع صغييييير جدا

جبنة موتزاريلا و ممكن نستخدم معاها لو عندك بارميزان

الطريقة
هتقطعى الرغيف بالورب (بميل)
و تفرديه على ورق زبدة
فى طبق (بولة صغيرة) هتحطى الزبدة السايحة و التوم المفروم و البقدونس
و بفرشاه هتدهنى على كل قطعة بالخليط السابق
و تحطى على كل واحدة جبنة موتزاريلا او خليط منها و من البارميزان (او الجنبة التركى)

هتكونى مشغلة الفرن على نار متوسطة و تدخلى الصانية لمدة خمس دقايق او اول ما الجبنة تسييح

جربوها و قولولى اييه رأيكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق