الاثنين، 28 يناير 2013

ارز البهارات والصلصة

المقادير:

كوب ارز 
كوب شربة
ربع كوب زبيب
م ص ملح , ربع م ص فلفل ,ربع م ص حبهان ,نص م ص جنزبيل , م ص قرفة ,نص م ص روز مارى
ربع كوب ماء 
م صلصة
م سمن
مكسرات للتزيين

الطريقة:
تحطى م السمن و تحمرى البصل و اول ما لونه يبقى بنى فاتح حطى البهارات كللها

و قلبى كويس لحد ما البهارات و البصل يندمجوا مع بعض و يتحمرروا كويس و ريحة البهارات تلعلع ههههههههه

و شوية و حطى الزبيب يتحمر  و بعد كدة  حطى م الصلصة و ربع كوب الماء 

و تزدى عليهم الشربة واول ما  تغلى حطى الارز و سويه زى اى طربقة ارز

وقت التقديم يزين بالمكسرات و يقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق